Selecteer een pagina

DirectAOV.nl

directaov

Arbeidsongeschikt raken, uiteraard hoop je dat het jou nooit overkomt. Toch moet je er als ondernemer rekening mee houden wanneer je de verantwoordelijkheid draagt voor jou en je naasten. Zeker wanneer je niet in het bezit bent van vermogen of inkomsten die door gaan wanneer je niet kunt werken.

Ondanks de grote gevolgen die arbeidsongeschikt raken kan hebben heeft een groot deel van de zelfstandigen niets geregeld om deze gevolgen op te vangen. In de meeste gevallen ligt dit aan het idee dat de kosten die een arbeidsongeschiktheidsverzekering met zich meebrengt te hoog zijn. Toch hoeft dit niet het geval te zijn. Door een weloverwogen keuze te maken in de looptijd, de uitkeringsduur, de hoogte van het te verzekeren bedrag en de wachttijd kun je de premie zelf voor een groot deel beïnvloeden.

DirectAOV biedt jou de mogelijkheid om op een eenvoudige manier jouw AOV te regelen. Hierbij ben je niet alleen verzekerd van een prima dekking tegen de laagst mogelijke premie maar ook van betaalbaar en goed advies.

Vrijblijvend informatie aanvragen

ONS ADRES

Melbournestraat 38D
3047 BJ, Rotterdam

TELEFOON

010 236 03 30

E-MAIL ADRES

info@startenalszzper.nl

Stuur ons een bericht!

6 + 12 =