Regel uw hulp bij cybercrime via Starten als ZZP’er

Bescherm uzelf en uw bedrijf tegen de toenemende dreiging van cybercrime met het eerste hulp bij cybercriminaliteit pakket van The Trusted Third Party (TT3P)

 

Exclusief verkrijgbaar via Starten als ZZP’er.

Cybercrime neemt tegenwoordig een steeds grotere plaats in als bedreiging voor onze veiligheid en van onze eigendommen. In feite wordt het door de overheid beschouwd als de grootste vorm van criminaliteit waarmee Nederlanders en Nederlandse ondernemers worden geconfronteerd.

Vooral kleine ondernemers en zzp’ers worden steeds vaker het slachtoffer van cybercriminaliteit. Omdat er bij deze groep maar een dunne scheidslijn loopt tussen zakelijke- en privéleven, hebben cyberaanvallen vaak desastreuze gevolgen. Denk aan berichten van zogenaamde bekenden die om hulp vragen, banken en instellingen die schijnbaar legitieme informatie van u opvragen. Of verleidelijke reclames en aanbiedingen. Hoe vaak hoort u niet in uw omgeving over afpersings- en dreigmails, overname van uw computer en gegevens en het verkrijgen van al uw privégegevens, pincodes, wachtwoorden en inlogcodes.

Nu beschermd voor slechts € 8,25 per maand*

Bescherm zowel uw eigen gegevens als die van uw klanten met het TT3P “eerste hulp cybercriminaliteit pakket”. Voor slechts € 8,25 per maand* krijgt u toegang tot een uitgebreid scala aan diensten, waaronder:

  • Het unieke starterspakket waarmee u zowel uw werk- als privé-omgeving veilig kunt inrichten.
  • Een incident response plan dat u helpt bij het aanpakken van problemen.
  • Een toegewijde cyberexpert die altijd klaarstaat om uw vragen te beantwoorden via een handige mailservice.
  • Een doorzendservice voor spam, dreig- en phishingmails, zodat u niet per ongeluk slachtoffer wordt van deze bedreigingen.
  • Ondersteuning bij incidenten en noodgevallen via e-mail.
  • Nieuwsflitsen over grootschalige dreigingen en belangrijke ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit.
  • Een abonnement op de nieuwsbrief met updates over dreigingsontwikkelingen, relevante regelgevingswijzigingen en andere gerelateerde zaken.
  • Het laagste tarief van Nederland voor hulp op locatie, mocht dit nodig zijn.

Maak gebruik van de speciale aanbieding

Wacht niet langer en zorg direct voor uw cyberveiligheid. Vraag nu eenvoudig het eerste hulp bij cybercriminaliteit pakket aan via het formulier hieronder. Bescherm uzelf, uw bedrijf en uw gemoedsrust met TT3P en VEZA Verzekering. Wilt u eerst meer informatie, mail ons en wij nemen contact met u op.

*Prijs onderhevig aan veranderingen.

ONS ADRES

Melbournestraat 38D
3047 BJ, Rotterdam

TELEFOON

088 8270327

E-MAIL ADRES

info@startenalszzper.nl

Stuur ons een bericht!