Selecteer een pagina

Factoring

Als starter profiteer je van een aantrekkende economie. Volop groeikansen! Maar dan moeten jouw nieuwe klanten wel op tijd betalen. Helaas gebeurt dit niet altijd en kan dit onrust veroorzaken in je ondernemerschap.

Elke factuur betaald in 1 uur

Gemiddeld is de betaaltermijn in Nederland langer dan 40 dagen. PayFix® fikst dat door elke factuur binnen 1 uur te betalen. Je wacht dus nooit meer op een betaling, maar kunt meteen door met ondernemen. PayFix® doet dan ook niet aan ‘gewone’ factoring, maar aan PayFixen! Daarnaast ben je ook verzekerd tegen faillissement van je opdrachtgever.

Betere cashflow voor ZZP starters

PayFix® is er om jou rust in het ondernemerschap te geven door jouw facturen voor te financieren (business 2 business) en maatwerk & persoonlijke aandacht te leveren. Slimme software zorgt ervoor dat de factuurstroom snel wordt verwerkt. PayFix® verzekert je tegen afnemers die niet willen of kunnen betalen. Kijk bijvoorbeeld naar de video’s van ondernemers die al met ons samenwerken.

40% korting op abonnementskosten!

Vrijblijvend kennis maken met de voordelen van factoring via PayFix®? Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek. Meld je nu aan via StartenalsZZPer.nl en ontvang 40% korting over de abonnementskosten!

Vrijblijvend informatie aanvragen

ONS ADRES

Melbournestraat 38D
3047 BJ, Rotterdam

TELEFOON

010 236 03 30

E-MAIL ADRES

info@startenalszzper.nl

Stuur ons een bericht!

12 + 2 =