Verstandig verzekeren voor startende ZZP’ers

Klik onderstaand op jouw beroep en je ziet gelijk wat er gedekt is, wat je eigen risico is en wat de premie is. Staat jouw beroep er niet tussen, klik dan op Uw beroep staat er niet bij? klik hier!

Werken als zelfstandige brengt naast een hoop voordelen ook een aantal risico’s met zich mee. Zo ben je zelf verantwoordelijk voor de schade die je zelf oploopt maar ook voor de schade die anderen door jouw toedoen oplopen. Dit kan gaan om relatief kleine schades door diefstal of vandalisme maar ook om grote schades bijvoorbeeld wanneer iemand door jouw schuld letsel oploopt of er door jou schade is aan een groot project. Een professionele zzp’er kan dan ook niet zonder de juiste verzekering(en). 

Starten als ZZP’er heeft speciaal voor zzp’ers verschillende verzekeringspakketten laten samenstellen waarmee je op een eenvoudige, goede en toch betaalbare manier jouw risico’s zoveel mogelijk afdekt. Voor vrijwel ieder beroep is er een op maat gemaakt verzekeringspakket. Wil je gebruik maken van het pakket dat op jouw beroep betrekking heeft maar wil je niet alle risico’s afdekken, dan staat het je vrij om voor één of meerdere verzekeringen uit dit pakket te kiezen.

ONS ADRES

Melbournestraat 38D
3047 BJ, Rotterdam

TELEFOON

088 8270327

E-MAIL ADRES

info@startenalszzper.nl

Stuur ons een bericht!