Selecteer een pagina

Bewindvoering

Wanneer u als bewindvoerder voor uw klanten een verzekering zoekt is VEZA een prima keus. Zo hebben wij een eenvoudige maar ruime selectie verzekeringen speciaal voor mensen die onder bewindvoering vallen.

Doordat VEZA Verzekeringen een speciale cover heeft kennen wij een eenvoudige acceptatie, een verkort aanvraagformulier en de mogelijkheid om al uw klanten in één keer aan te melden.

Zo regelt u bij ons de Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren met een verzekerd bedrag van € 2.000.000,- voor slechts € 2,99 per maand*.

*genoemde premies zijn exclusief assurantiebelasting en eenmalige poliskosten van € 7,-.

De premie van de inboedelverzekering is afhankelijk van de waarde van de inboedel waardoor u deze eenvoudig op de situatie van uw klant kunt aanpassen. De standaardpremies van de inboedelverzekering zijn als volgt:

Verzekerd bedrag      Maandpremie
€   5.000                        € 1,29
€ 10.000                        € 1,89
€ 20.000                        € 2,69
€ 30.000                        € 3,99

Enkele postcodes binnen Nederland kunnen een afwijking op bovengenoemde premies geven.

Wenst u een ander verzekerd bedrag dan doen wij u graag een op maat gemaakte aanbieding toekomen.

Heeft uw klant nu of in de toekomst een aanvullende verzekering nodig? Dan is dit pakket eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering of reisverzekering. Door meerdere verzekeringen aan het pakket toe te voegen ontvangt uw klant bovendien ook nog een extra pakketkorting.

Doordat VEZA Verzekeringen een samenwerking heeft met Maxzsupport kunnen wij u niet alleen helpen met de particuliere verzekeringen maar kunnen wij u ook assisteren met de scherpste prijs voor de energie en telefoniekosten van uw klant.

Daarnaast hebben wij in samenwerking met Maxzsupport een speciaal tarief voor de zorgverzekering. Wilt u hier meer over weten, laat dan hier uw gegevens achter.

ONS ADRES

Melbournestraat 38D
3047 BJ, Rotterdam

TELEFOON

010 236 03 30

E-MAIL ADRES

info@startenalszzper.nl

Stuur ons een bericht!