Selecteer een pagina

Aansprakelijkheidsverzekering Schoonheidsspecialiste

De voordelige Aansprakelijkheidsverzekering Schoonheidsspecialiste van Starten Als ZZP’er

Uw Schoonheidssalon is een vertrouwde omgeving voor zowel u als uw klanten. Uw klanten komen graag bij u voor een ontspannende, verzorgende of cosmetische behandeling. U bent hier natuurlijk heel zuinig op en wilt graag dat zij met een voldaan gevoel weer vertrekken en terugkomen.

 

Uw salon vertrouwd verzekeren met onze unieke Aansprakelijkheidsverzekering Schoonheidsspecialiste

Natuurlijk kan het voorkomen dat een klant niet tevreden is met het resultaat of er blijkt misschien wel een allergische aanval op een van u producten bij uw klant. Dit zijn maar enkele voorbeelden die kunnen voorkomen. U moet er niet aan denken dat er bijvoorbeeld een kortgeding wordt aangespannen door een klant. Helaas zijn dit wel gevallen waar u rekening dient mee te houden, hoe graag we natuurlijk allemaal hopen dat het nooit zal voorkomen. Daarom is het handig om een speciale Aansprakelijkheidsverzekering Schoonheidsspecialiste van Starten als ZZP’er af te sluiten voor het geval het u toch een keer onverhoopt overkomt.

 

De dekkingen en premies van de Schoonheidssalon verzekering

Aansprakelijkheid is natuurlijk niet het enige waar u uzelf voor kan verzekeren daarom hebben wij onze andere dekkingen zoals inventaris en goederen, buitenhuis dekking en rechtsbijstand hieronder in een handig weergegeven.

Verzekering Dekking Eigen risico Maandpremie
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 125,- € 7,95
Inventaris en goederen € 10.000,- € 250,- € 3,95
Buitenhuis dekking € 5.000,- € 50,- € 5,39
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t. € 19,95
genoemde premies zijn exclusief assurantiebelasting en eenmalige poliskosten van € 7,-.
 
Bovendien biedt dit pakket de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo pas je de dekking af op jouw behoeften en mogelijkheden.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Aansprakelijkheidsverzekering Schoonheidsspecialiste

Bij Starten als ZZP’er kunt u gemakkelijk en snel een vrijblijvend offerte aanvragen voor de Aansprakelijkheidsverzekering Schoonheidsspecialiste. Zou kunt u altijd kijken wat het voor u inhoudt en wat het voor u kan betekenen mocht het toch eens gebeuren.

ONS ADRES

Melbournestraat 38D
3047 BJ, Rotterdam

TELEFOON

010 236 03 30

E-MAIL ADRES

info@startenalszzper.nl

Stuur ons een bericht!